OVER ons

Hallo! Welkom op onze webpagina van Cattery Dolloving. Als kleinschalige hobbykweker hebben wij nu en dan een nestje welke met de grootste zorg en liefde word grootgebracht. Naast het vrijwaren van erfelijke ziekten en het voortbrengen van mentaal en fysiek stabiele katten, ligt onze focus op de rasspecifieke kenmerken van de Ragdoll, zoals haar diepblauwe ogen, volle zachte vacht en kraag, brede schouders en aanhankelijke karakter.

Om onze hobby met de nodige kennis van zaken uit te oefenen volgden we een cursus “Kattenfokker” en zijn we fervent fan van de boeken “I Love Happy Cats” van kattentherapeut Anneleen Bru. Voor wat betreft de medische kennis kan onze cattery rekenen op de expertise van dierenartsencentrum VET4YOU.

Alle kittens groeien op in huiselijke sfeer bij baasje, moederpoes, nest- en soortgenoten. Bij beter weer hebben onze cattery poezen zelfs toegang tot de omheinde tuin waar ze onder toezicht in open lucht vogeltjes kunnen tellen 😉
Gecastreerde/gesteriliseerde, ontwormde, gevaccineerde en gechipte kittens met stamboom én verplichte Europees paspoort zijn vanaf de leeftijd van 13 weken klaar voor hun nieuwe warme thuis.

Neem contact op

Voor meer informatie, bezoek en/of beschikbaarheid:
cattery-dolloving@outlook.com

Xandra Braekman – Galgstraat 225 , 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Vlaams-Brabant)
HK20216854